Joskus

Joskus
Logo

3.5.15

Vatten – del 3 av vatten och salt

Uppdatering 2.5.2015
Efter publishering av denna artikel on Vatten och s alt började importen av Hilmalaysaltet till Sverige och Finland. I början av 2000.

Den ursprungliga artikeln om Vatten och sal var ganska lång. Jag har en känsla av att människorna inte längre kan sätta speciellt mycket tid för att läsa. Samtidigt som allting verkar bli kortare, snabbare och bilderna är det viktigaste elementet.

Vatten  - 
del 3 av vatten och salt

I vattenmolekylen hittar vi den renaste ljusenergin. Och dessa miljarder biofotoner, dessa ljuskvanter är inom varje enskild vattenmolekyl grupperade på olika sätt. Därför kan det aldrig finnas två likadana vattenmolekyler. Och trots det säger vi slarvigt: Det är bara H2O.

Vattnet organiserar sig genom sin molekylära struktur. I själva verket finns det två olika sorters vatten, strukturerna I och II. Det vatten som ordnar sig efter struktur II kallar vi vetenskapligt för kristallfasen. Ju högre vattnets kristallfas är, desto högre är också vattnets informationsinnehåll i form av mätbara frekvenser. Det finns verkligen mätbara elektromagnetiska svängningar i vattnet. Det intressanta med detta är att dessa svängningar förekommer även i våra kroppar. När vattnet rör sig i sin naturliga meanderform, bildas energi genom virvlarna, d. v. s. imploderande ljuskvanter, som på detta sätt ”leviterar” uppåt. Innan vattnet ”mognar” och flyter upp ur jorden, dvs. alltså innan det kan levitera genom artesiska källor till ytan, för det med sig geomagnetiska frekvensmönstret från jordens inre, alltså all den information utan vilken vattnet inte är moget.

Vi känner till vatten i olika aggregationstillstånd; som gas vid t.ex. vattenånga, flytande som normalt vatten och fast form som is. Vatten har störst densitet, täthet, vid 4º. Låt oss nu fundera lite djupare över snön. När vi betraktar en snöflinga under ett elektronmikroskop, ser vi dess perfekta geometriska struktur. Vilken energi kan åstadkomma att denna snöflinga ser ut som den gör? Vem är det som har sett till att den har en så perfekt struktur? Det är också mycket intressant att det aldrig ens finns två likadana snöflingor. Och trots detta härstammar allt från samma H20. 

Men det torde vara än mer förvånansvärt att upptäcka att om snöflingan blir smält under naturliga förhållanden, och får inga förändringar i sitt informationsinnehåll, så blir den en likadan snöflinga om den sedan fryses om på nytt. Processen är alltid likadan, även om det inte finns två likadana snöflingor! Hur är det möjligt? 

Kan snöflingan komma ihåg sin ursprungliga form? Det kan låta otroligt, men vattnet har verkligen ett minne. Detta minne är bundet till geometrin, då det är endast geometrin som kan lagra informationsinnehåll. Och på samma sätt som geometrin i vattnet är ordnad så är också dess informationsinnehåll ordnat. Detta är den viktigaste information som vi har beträffande vattnet. Vi ska alltså inte bara dricka vattnet för att må bättre, utan snarare ska vi dricka vatten eftersom det har kapaciteten att förmedla oss medvetande, utvidga vårt medvetande med vissa bestämda våglängder, som styr detta informationsinnehåll. 

Därför består våra kroppar av ca 70 % vatten, så som vattnet också utgör ca 70 % av ytan av vår planet. På samma sätt finner vi också att ca en % av våra kroppar består av salt, liksom en % av planeten. Intressant nog finner vi att även guld och andra spårämnen utgör lika stora delar av vår planet som av vår kropp. Detta är mikrokosmos - makrokosmos.

Vattnet i kroppen gör det möjligt för oss att stå med fötterna på jorden, att vi kan böja oss ner och sedan kan resa på oss igen, eftersom vattnet har en dipolskaraktär. Vattnet självt är en dipol. Det betyder att varje vattenmolekyl har både en plus- och en minuspol, omgivna av ett elektromagnetiskt fält, alltså av en mätbar vibrationshastighet. På samma sätt har vår planet också en plus och en minuspol, omgiven av vår atmosfär. Det är också intressant att motståndsvärdet i vår atmosfär har samma värde som våra hjärnvågor, nämligen 7,83 Hz. Denna frekvenshastighet har ökat något de senaste åren.

Dr. Masaru Emoto
Dödade vattnets kristralstruktur
Om detta som jag nu har berättat er om vatten finns nu nya och objektiva vetenskapliga undersökningar genomförda av den japanska vattenforskaren Masaru Emoto. Med hjälp av tiotusentals elektronmikroskops
fotografier har han bevisat att vattnet har denna geometriska struktur, och att vattnet kan förlora denna ordningsstruktur när vi dödar det. Dess geometriska kristallstruktur faller då samman. Därigenom kommer vattnet i ett disharmoniskt, kaotiskt tillstånd, som också påverkar oss negativt.

Inom biofysiken vet vi redan att när vattnet färdas flera hundra meter genom rörledningar och är samtidigt också utsatt för det tryck som råder i dessa ledningar, så kommer vattnets egen rörelse att förstöras i dessa rörledningar. Detta förstör alltså vattnets kristallstruktur. Normalt kranvatten har därför inte längre någon biofysisk kvalitet. Därutöver tillkommer de kemiska föreningarna. 

Få vet att det genom jordbruket redan sprids över 300 olika pesticider och fungicider av vilka inte mindre än 280 är cancerogena. Därutöver har vi nitrat som redan oavbrutet förorenar vårt kranvatten. Fram till 1992 hade lagstiftarna (i Tyskland) beslutat att 63 av dessa pesticider skulle undersökas, bara 63 av 300, trots sina kända höga cancerogena biverkningar. År 1992 ändrades bestämmelserna så att endast 18 av dessa 63 pesticider skulle undersökas i fortsättningen. Alltså bara 18 av dessa ämnen blir analyserade. Trots att man vet att mängden av gifter ständigt ökar, blir än färre av dem undersökta. Kan ni verkligen begripa detta?

Vad tjänar alltså all vår sunda näring och de dyra kosttillskottsprodukterna till, när vi samtidigt sparar på vårt viktigaste livsmedel, vårt vatten? När det vatten, som vi mest behöver gör oss sjuka? Det är inte onödigt att tala om de heliga källor, som under flera hundra, i vissa fall, flera tusen år har återgett hälsan (det heliga) åt människor. Vad har detta heliga vatten  givit till människor? Det har gjort dem levande igen, oavsett vad som var felet eller bristen hos dem. Endast levande vatten kan åstadkomma detta. Därför upprepar jag och säger, att när vi njuter av levande vatten, så ger det oss livet. Men när vi dricker dött vatten, ger det oss möjligtvis döden.

Med bara vatten
Vi har exempelvis här i vår hälsosaltgruva personer, som inte livnär sig på något annat än levande vatten. Det verkar som om media medvetet låter bli att berätta om att det världen över redan finns tusentals människor som inte livnär sig på något annat än vatten. Inom vårt projekt finns en kvinna som sedan 20 år lever endast på vatten. I gruppen ingår också ett fyraårigt barn.  Efter det att barnet upphörde amma, har det inte livnärt sig på något annat än vatten. Barnet vill inte äta och har inga symptom på några näringsbrister. Och tack och lov är föräldrarna intelligenta nog och försöker inte tvångsmata honom. 

Hur kan detta överhuvudtaget vara möjligt. När vi vet att vår kropp inte kan producera eget C-vitamin: Är det kanske möjligt att kroppen tar upp C-vitaminets frekvensmönster från vattnet? Är det kanske också i detta sammanhang möjligt att det bara rör sig om C-vitaminets geometriska struktur?

Det finns en intressant studie från England gjord på katter. Där fick katterna all sin mat uppvärmd med mikrovågor. Även det vatten som de fick, behandlades med mikrovågorna strax innan det gavs till dem. Det var också viktigt för denna studie att djuren inte heller utsattes för solens frekvenser. Dessvärre kunde det konstateras att alla dessa katter dog inom tre veckor. Och varför dog de? De var utsvultna även om de hade blivit övergödda Nu kan vi kanske minnas att indianerna förutspådde redan för 350 år sedan att det skulle bli en tid då den vita mannen skulle dö av hunger med en tallrik full av mat framför sig. Det är förvånande hur lite vi måste äta när vi ser till att vi äter levande näring. 

70 % av vår kroppsvikt består av vatten. Av en kropp på 70 kg är alltså 50 kg rent vatten. Så som jag nämnde tidigare, består även vår planet av 70 % vatten. Och detta vatten har en väldigt speciell egenskap. Det kan förmedla frekvenser, våglängder till oss. Nu handlar det här om resonanta verkningar som vi tar upp från vattnet. När vi rent biokemiskt dricker för lite, torkar vi ut kroppen. På grund av denna uttorkning dör cellerna i kroppen sedan. Biokemin och biofysiken måste gå hand i hand.  Å ena sidan måste vi dricka tillräckligt- och när jag talar om vatten, så menar jag också vatten. Vi tvättar ju inte heller våra kläder i en kopp av kaffe, i apelsinjuice och ännu mindre i Cola eller öl. Det är fundamentalt viktigt att holistiskt förstå att vatten är ett lösningsmedel. Vi har redan konstaterat att vi med ett levande vatten kan transportera livet in i kroppen och genom dött vatten många gånger döden. 

Då vi inom ramen av vår studie arbetar också med skolmedicinare, kan vi alltid mycket snabbt lägga märke till hur vi i denna hälsosaltgruva kan 97 %-igt hjälpa människor endast genom att använda vatten och salt. Många patienter ändrar då inte ens sina tidigare matvanor. T o m i de svåraste fall av förgiftningar har vi redan kunnat lägga märke till stora förbättringar.

70 % av vår kropp lever inte av kemiskt rent, utan av biologiskt högvärdigt vatten.

Del 3 av sammanfattningen av flera föredrag som vart och ett omfattat ca fem timmar av Peter Ferreira på sommaren 2001 i Brechtesgaden.

© Text:  Marion Kuprat   
Översättning och bearbetning: ©Gracia Penttinen
För att använda texten eller någon del av denna, behöver du ett skriftligt tillstånd av författaren, enligt lagen om upphovsrätt.

Analys av det rosa Himalaysaltet
Föredrag av Peter Ferrera pa tyska
BokWasser & Salz- Urquell des Lebens, Dr. Med Barbara Hendel & Peter Ferreira

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar