Joskus

Joskus
Logo

21.7.12

Magnesium kloridista

Sain tämän jutun jo vuosia sitten argentiinalaiselta ystävältäni. Olen käyttänyt siinä mainittuja tietoja omien liikkumisvaikeuksieni yhteydessä, aluksi aivan säännöllisesti. Kun oireet ja kivut olivat poissa, jätin magnesium kloriidiliuoksen ottamisen. Mutta aina kun huomaan, että reumaoireet yrittävät palata esim. kämmeniini, tai kun jalkateräni yrittävät kääntyä kummallisiin asentoihin, aloitan magnesium kloriidiliuoksen juomisen joksikin aikaa.

Tekstin tähde on: Isä J. Chorrin artikkeli,  Chorr on
fysiikan, kemian ja biologian professori Colegio Catariensessa .
Tieteellisiä lisätietoja: Ing. Urbano Aguilar Miranda, kemian ja luonnollisten tuotteiden synteesin tutkija, Meksikon hallituksen nimittänä kansallinen tutkija. Nimitys vuodelta 1987. Ing. Urbano Aguilar Miranda on pioneeri magnesium kloridin etuihin liittyvän tiedon ja käytön levittämisessä Meksikossa.

Vaikka pidän magnesiumkloridin käyttöä hyvänä, en millään tavalla halua kehottaa ketään jättämään lääkärin hoitoja tai käyntejä tämän perusteella.


Allaolevat tiedot ovat tekstistä, jonka sain.
Magnesium kloridi voi kirjoittajan mukaan auttaa parantumattomissa tapauksissa
Sellaisia vaivoja ovat selkärankaan liittyvät ongelmat, iskiashermo, kalkin häviäminen luista jne. voidaan nyt lieventää täysin, ilman kipuja, yksinkertaisesti ja halvasti. Samalla häviää sellaisia sairauksia, jotka johtuvat magnesiumin puutoksesta ravinnossa, kuten esim. reuma.

Kerron aluksi oman (Isä J. Chorrin) tapaukseni:
Olin lähes liikkumattomassa tilassa. 10 vuotta ennen hoidon aloittamista (olin tällöin 61 vuotias) tunsin pistävää kipua lannerangan alueella (lumbago). Lääkärit totesivat, että vaivojani ei voinut parantaa. Noustessani aamuisin vuoteesta tunsin voimakasta särkyä selkärangassa. Lääkärit totesivat tämän johtuvan iskiashermosta joka oli jäänyt puristukseen kolmannen selkänikaman kohdalla. Tunsin kipua myös ollessani paikallani ja näin jouduin vähitellen työskentelemään suurimman osan ajasta istuen.
Vuoden ajan suoritin jumalanpalvelusta vaille kaiken työni istuen. Kaikki liikkeet olivat tuskallisia ja minun oli peruutettava matkani kivun takia. Sen jälkeen odotin noin puoli vuotta, että tilanteeni paranisi hieman. Kesä oli kuiva, ja tilanteeni vain paheni. Nyt olin pakotettu pitämään jopa jumalanpalvelukset istuen. Päätin palata Florianapoliksen kaupunkiin Brasiliassa ja etsiä käsiini erikoislääkärin, saadakseni käsittelyn ja uudet röntgenkuvat. Niistä näkyi, ettei kysymyksessä enää ollut yksi ainoa nikama, vaan useat nikamat, joista kalkki oli hävinnyt.
En pystynyt tekemään enää mitään. Sain kymmenen lyhytaaltokäsittelyä selkärangalleni, mutta ne eivät poistaneet kipua. Tämä kipu oli jo niin voimakas, etten enää voinut nukkua suorassa. Minun oli pakko istua sängyllä kunnes vajosin uneen. Vähitellen totesin voivani nukkua sikiöasentoon kiertyneenä. Nyt olin tosi väsynyt lääkäreihin ja käännyin Jumalan puoleen. ”Näetkö luomuksesi? Etkö voisi auttaa minua löytämään ratkaisun tilanteeseen?

Sattuma vei minut jesuiittojen kokoukseen Puerto Alegressa ja isä Juárez kertoi, että oli olemassa yksinkertainen ratkaisu kipuongelmiini: magnesium kloridi.

Hän näytti minulle espanjalaisen jesuiitan, isä Puigin kirjoittaman kirjan, jossa hän kertoi miten hän oli pystynyt auttamaan äitiään paranemaan. Äidillä oli ollut pitkälle edistynyt luiden kalkin katoaminen.  Isä Juárez sanoi piloillaan, että magnesium kloridia nauttimalla en kuolisi muuten kuin siten, että joku ampuisi kuulan kallooni, tai jos joutuisin johonkin onnettomuuteen. Aloin nauttimaan  pienen kupillisen (”Ryyppylasillisen”) aamuisin ja toisen iltaisin. Nukuin edelleen kokoon käpertyneenä. Heräsin noin 20. aamuna suorassa asennossa, tuntematta minkäänlaista kipua. Kävellessä kipu tuntui edelleen.

Kului vielä 40 päivää kun totesin aamulla ja totesin: ”uneksinko?”. En tuntenut lainkaan kipua ja kävin vielä pienellä lenkilläkin kaupungissa, muistaen miten olin elänyt 10 vuotta hirvittävän kivun kourissa. 10 päivää myöhemmin kävelin kokonaisen päivän tuntematta mitään kipua. Olin nyt nauttinut saman annoksen 60 päivää. Kipeä jalka tuntui melkein paremmalta kuin toinen. Kolmen kuukauden päästä olin jo notkea, ja 10 kuukautta myöhemmin pystyin tekemään taivutuksia kuin urheilija.

Magnesium irrotti kalkkikerrostumat ”vääristä” paikoista ja kuljetti sen sinne minne kalkki kuuluu, luihin. Sen lisäksi magnesium onnistui normalisoimaan verenkierron ja tasoittamaan verenpaineen. Hermojärjestelmä rauhoittui ja olo tuntui ”selväjärkisemmältä”.  Pistokset maksassa hävisivät. Lääkärit olivat todenneet, että eturauhaseni oli leikattava heti ensimmäisen tilaisuuden tullen, mutta sekään ei enää vaivannut. Kaikkein tärkeimmältä tuntui kuitenkin hyvän olen tunne, jopa niin, että useat henkilöt kysyivät minulta: ”Mitä sinulle tapahtuu? Vaikutat nuoremmalta”. ” Ja vastasin: ” Totta, tuntuu siltä, että elämänilo ja –halu ovat palanneet takaisin”. Siksi minusta tuntuu siltä, että minun on kerrottava tästä Jumalan minulle lähettämästä lahjasta edelleen. Sadat henkilöt ovat parantuneet selkävaivoistaan, reumastaan, hermovaivoistaan jne. Siksi lähetän kopioita, jotta myös muut henkilöt saisivat mahdollisuuden.

Valmistustapa:
Liuota lasikannussa 30 grammaa magnesium kloridia litraan keitettyä ja jäähdytettyä vettä.
Sekoita hyvin puulusikalla. Älä käytä muovi- tai metalliasioita ja esineitä tässä yhteydessä. On tärkeää, että magnesium kloridi on farmaseuttisesti puhdasta, ja että sen laadusta on olemassa takuu. Älä koskaan käytä tuotetta, jossa ei ole nimeä, koska siihen voi liittyä riskejä.

Suositeltu annostus:
“Ryyppylasillinen”, (40 ml), ottaen huomioon henkilön ikä ja oireet.
40-55 vuotiaat: puoli annosta
56-70 vuotiaat: yksi annos aamulla
71 – eteenpäin: yksi annos aamulla ja toinen illalla.

Tärkeää:
Henkilöiden, jotka elävät kaupungeissa, ja joiden ravinnon laatu ei ole hyvä, tai jos käytetään purkkiruokia, tai jos ravinto sisältää paljon kemikaaleja, on otettava hieman enemmän – kaksinkertainen annos. Maaseudulla elävät henkilöt voivat nauttia pienemmän annoksen.

Magnesium kloridin tärkeydestä:  
  • Magnesium saa aikaan mineraalien tasapainon, se elävöittää elinten vitaalit toiminnat (rauhaset), aktivoi munuaiset eliminoimaan virtsahappoa. Reumatapauksissa se poistaa nivelten kalkkeutumat, hajottaa kalkkikovettumat, estää infarktien syntymistä, puhdistaa verta, elävöittää aivot, palauttaa ja ylläpitää nuoruuden aina korkeaan ikään saakka.
  • Kaikista mineraaleista magnesium on korvaamattomin, erityisesti sen jälkeen kun ihminen on täyttänyt 40 vuotta, jolloin elimistö alkaa imeyttää vähemmän magnesiumin ravinnosta, mistä seuraa vanhentuminen ja sairaudet. Siitä syystä magnesiumin on otettava niin, että henkilön ikä huomioidaan.
  • Magnesiumin käyttö ei aiheuta riippuvaisuutta, sen sijaan sen käytön jättäminen aiheuttaa sen, että suoja häviää. Kukaan ei pysty selviytymään kaikista ongelmista vain nauttimalla magnesiumia, mutta sen nauttiminen aiheuttaa sen, että kaikki on terveempää.  
  • Magnesium ei ole lääke, vaan elintarvike, jonka käyttö ei aiheuta minkäänlaisia vastaoireita. Sitä voidaan käyttää samanaikaisesti kaikkien lääkkeiden kanssa. Silloin kun sitä otetaan jonkun tietyn sairauden yhteydessä, syntyy eräänlainen koko organismin uudelleen järjestäytyminen, mistä johtuen paraneminen edistyy.
 Tärkeimmät käyttöyhteydet:

Ravitsee ja  vähentää henkistä väsymystä, tekee verisuonista joustavammat, parantaa nivelrikkoa, estää lihasten surkastumisen, auttaa mineraalien epätasapainotilanteissa, lieventää ruoansulatukseen ja suoliston toimintaan liittyviä ongelmia, elävöittää väsymystilassa, ennalta ehkäisee eturauhasen ongelmia, on ulostusta helpottava ja vahvistava.

Oireita/Ongelmia:

Selkäranka, iskiashermo, kalkkeutumat, kalkkeutuman aiheuttama kuurous
Annostus: kolme annosta (aamulla, päivällä ja illalla). Kun parantuminen on tapahtunut, jatka ottamista, jottei sairaus palaisi.

Reuma: Virtsahappo varastoituu kehon jäseniin, erityisesti sormiin ja varpaisiin, jotka sitten turpoavat. Tämä johtuu siitä, että munuaiset toimivat huonosti magnesiumin puutoksesta johtuen. ( Tärkeää tutkituttaa munuaiset, mahdollisten suurempien ongelmien toteamisen vuoksi.)
Annostus: yksi annos aamulla. Jos 20 päivän jälkeen ei tunnu edistystä, ota yksi annos aamulla ja toinen illalla. Sen jälkeen kun vaivat ovat poissa, ota edelleen yksi annos aamulla ennaltaehkäisynä.

Eturauhanen: Muuan vanhempi herra ei enää pystynyt virtsaamaan. Leikkausta edeltävänä iltana hänelle annettiin kolme annosta ja hänen tilansa alkoi välittömästi parantua. Viikon kuluttua hän oli täysin kunnossa ilman leikkausta. On tapauksia, joissa eturauhanen palaa täysin normaaliin tilaan.
Annostus: kaksi annosta aamulla, kaksi päivällä ja kaksi illalla. Sen jälkeen kun tilanne on parantunut, jatka ainoastaan ennaltaehkäisevää annostusta.

Vanhuuskohtaukset: Jäykkyys, suonenveto, vapina, kovat suonet, muistinmenetys ja henkisen toiminnan puute.
Annostus: yksi annos aamulla, toinen päivällä ja kolmas illalla

Syöpä: Kaikille meillä on syöpä lievässä muodossa. Muutamia väärinmuodostuneita soluja,  mikä johtuu joistain aineita tai myrkyistä kehoissa. Nämä solut eivät ole verrattavissa terveisiin soluihin.
Magnesium pystyy taistelemaan syöpäsoluja vastaan siten, että se vahvistaa terveitä soluja. Syöpä alkaa levitä hitaasti, eikä aiheuta hälyttäviä kipuja, ennen kuin vasta sitten kun syntynyt kasvain. Silloin kun syöpä on pitkälle edistynyt, magnesium pystyy hieman jarruttamaan sen edistymistä, mutta ei enää parantamaan tilannetta.

Magnesium on tehokas estämään rintasyöpää, kohtusyöpää ja eturauhassyöpää.  

Magnesium Kloridi ja tieteellinen selitys ja miten sitä käytetään
Lisää magnesium kloridista

Lisätietoja espanjaksi

käännös espanjasta: © Gracia Penttinen
Artikkelin  vapaa jakaminen on sallittu, niin kauan kuin sen teksti säilytetään kokonaisuudessaan ja sisältöä muuttamatta,  ja jos sen kirjoittaja - Gracia Penttinen - ja tämä blogisivu mainitaan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar