Joskus

Joskus
Logo

22.7.12

Magnesium Kloridi ja tieteellinen selitys ja miten sitä käytetään

TIETEELLISIÄ LISÄTIETOJA:
Ing. Urbano Aguilar Miranda, Kemian maisteri ja luonnollisten tuotteiden synteesin tutkija, Meksikon hallituksen nimittänä kansallinen tutkija. Nimitys vuodelta 1987. Ing. Urbano Aguilar Miranda on pioneeri magnesium kloridin etuihin liittyvän tiedon ja käytön levittämisessä Meksikossa.

Aikaisempi informaatio on peräisin tekstistä, jonka useat katoliset papit lahjoittivat muutamille henkilöille. Tarkoituksena oli tiedon levittäminen tarvitseville henkilöille, jotka pystyisivät parantamaan tilaansa pienillä rahallisilla kustannuksilla. Perusaineen hinta noin kolmeksi kuukaudeksi on Meksikossa alle  $20.00. (Tämä alhainen hinta on myös samanhenkinen yrityksemme kanssa, pyrkien auttamaan ja palvelemaan ihmiskuntaa, voiton tavoittelemisen asemasta.) On tärkeää, että käytetty magnesium kloridi täyttää apteekkivaatimukset, ja kysymyksessä on tuotemerkki, joka takaa laadun. Koskaan ei pidä käyttää nimettömiä tuotteita, koska siihen voi liittyä vaaroja.

Tällä hetkellä käytössä olevat muovit eivät anna päästöjä, ja näin ollen liuos voidaan valmistaa esim. 2 litran muovipuolloissa.

On hyvä säilyttää valmis liuos jääkaapissa, jotta siihen ei muodostuisi bakteereja.

Annos on 40 millilitraa, eli 01,33 grammaa magnesium kloridia, tai 160 milligrammaa magnesiumia annosta kohden

Perehtyessämme tehtyihin tutkimuksiin maailmassa, löysimme useita tieteellisiä havaintoja magnesium kloridin vaikutuksesta. Eräs tutkijoista on Dr. Francés Pierre Delbe, jo vuonna 1914 (ensimmäisen maailmansodan aikana)  etsi ainetta, jota voitaisiin käyttää sotilaiden haavoissa. Käytetyt antiseptiset aineet aiheuttivat sen, solut kuolivat ja että haavat märkivät. Kun käytettiin magnesium kloridia (Clorumag.) solujen vastustuskyky parani ja haavat arpeutuivat nopeasti. Hän totesi myös, että kun ainetta annettiin suun kautta tai ruiskeina, haavoittuneiden yleistila parani ja monet muut jo olemassa olevat vaivat hävisivät.

Olemme löytäneet satoja tieteellisiä artikkeleita, joissa esitellään tutkimuksia miten magnesium kloridia on käytetty potilaille eri puolilla maailmaa. Nämä käyttötavat ovat tieteellisesti vahvistettu eri klinikoilla ja sairaaloissa.

Ravinto sisältää jatkuvasti vähempiä määriä magnesiumia ja sen puuttuminen elimissä aiheuttaa useita sairauksia, kuten syöpää, reumaa, luukatoa, väsymystä, infarkteja ym.

Löysimme tieteellisen raportin, jonka tekijä on U.S. National Academy of Sciences, USA  Raportti on päivätty 4. lokakuuta 1999. Raportissa käydään läpi noin 200 magnesium kloridin käyttöön liittyvää tutkimusta yhdeksässä eri maassa. Raportista käy ilmi, että on pystytty tieteellisesti näyttämään miten magnesium kloridi pystyy aiheuttamaan tilan parantumista ja helpotusta seuraavien sairauksien yhteydessä: Vanhuuden oireet (henkilöt saavuttavat korkean iän, pysyen ”nuorina” ja notkeina, ajatukset kirkkaina, täynnä energiaa), alzheimer, kiukkuisuus, rytmihäiriöt, astma, syöpä, aivohalvaus, krooninen väsymystila, sydänsairaudet,  korkea verenpaine, munuaiskivet, menopaussi, migreeni, luukato, PMS-vaivat, psykiatriset ongelmat, nivelreuma, stressi, kalkkeutuminen ”sopimattomissa” paikoissa, eturauhanen, painon hallinta, ummetus jne., Tämä lisäksi mainitaan myös urheiluun liittyvien saavutusten paraneminen. 

On olemassa yli 1000 kliinis-tieteellistä tutkimusta magnesium kloridin käyttöyhteyksistä kaikkialla maailmassa. Tämä informaatio on tarkoitettu sekä lääkäreille että suurelle yleisölle. Informaatio on saatavissa tutkimuslaboratoriostamme.

El clorumag (Urbano Aguilar Mirandan laboratorion tuote), on valmistettu tarkkojen laatuvaatimusten alaisena  (ISO 9002) ja analysoitu käyttäen  kansainvälisiä normeja (Farmacopea Americana USP XXIII). Tämän ansiosta pystymme viemään tuotetta Yhdysvaltoihin (Joy’s Health Food  in Arizona).

Useissa muissa maissa lääkärit kirjoittavat potilaille magnesium kloridia useiden vaivojen yhteydessä. Meksikossa sen käyttö on aika tuntematonta, vaikka muutamat lääkärit ovat jo alkaneet kirjoittaa sitä potilailleen.

Useat henkilöt ovat tulleet paremmaksi käyttämällä eri vaivoissa. Olemme nähneet yllättäviä parantumistapauksia. Omien perheenjäsentemme tila on parantunut ja oma henkilökohtainen hyvinvointini on lisääntynyt verrattuna aikaan, jolloin en ottanut magnesium kloridia. Yleensä voidaan todeta, että niiden henkilöiden, jotka kokeilevat sitä, terveydentila paranee huomattavasti ja he lahjoittavat sitä edelleen ystävilleen ja perheenjäsenilleen.

Myös teidän terveidentilanne voi tulla paremmaksi nauttimalla Magnesium Kloridia. Käyttö on vaaratonta. Älkää jättäkö käyttämättä mahdollisuutta virkistyä vähällä rahalla. Parhaimmat toivotuksemme terveydestä ja hyvinvoinnista teille ja lähimmäisillenne.

Veljeydellä Urbano Aguilar Miranda

Magnesium kloridista

Lisää magnesium kloridista

Käännös espanjasta: © Gracia Penttinen

Artikkelin  vapaa jakaminen on sallittu, niin kauan kuin sen teksti säilytetään kokonaisuudessaan ja sisältöä muuttamatta,  ja jos sen kirjoittaja - Gracia Penttinen - ja tämä blogisivu mainitaan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar