Joskus

Joskus
Logo

26.3.15

Mina tidigare mayatexter

För flera år sedan  hade jag en hemsida där jag presenterade alla de ”mayatekster” som jag tidigare hade skrivit eller översatt. Hemsidan har varit nedlagd i många år.  Trots detta får jag ibland frågor om texterna samt var de finns att få/köpa. Jag har lagt märke till att Amazon nämnar dem bland sitt utbud, men de har aldrig haft texterna.

Nu ska jag göra något åt situationen. Texterna finns ju kvar hos mig. Jag har lagt dem ut pá Cloud där man ladda ner dem efter önskan, om man är ansluten..Jag önskar dock  att varje nedladdare ger mig en donation  Samtidigt med texten ska jag ge mitt kontonummer.

Texter skrivna av LaineGracia 

1.Vilken Mayasol är du?
Innehåller de grundläggande kunskaperna om Tzolkin och dess cykler. Detta material kom till under tiden Dreamspell/Drömformel inte fanns att köpa. Du kan använda materialet som stöd om du använder det engelska Dreamspell. Efter att läst detta häfte, kan du möjligen besluta om du vill vandra vidare på ”mayavägen” ledd av denna nyare mayafilosofi. 

https://cloud.acrobat.com/file/0b313308-e23c-492f-a6d0-84181a2365ae




2. Rörelsen och Måttet
Är en sammanställning av de 20 Maya-solsymbolerna och de 13 tonerna. Namnet syftar på Hunab K´u, det Galaktiska Centret, ”den Enda Givaren av Rörelse och Mått”, som är ursprunget till symbolerna. I boken finns också en kort redogörelse för de olika grupper som dessa symboler bildar med varandra. Till varje solsymbol finns också en liten meditation – en inspiration under en bestämd dag.

https://cloud.acrobat.com/file/289586e4-3c01-428b-b1c6-c4adfaf0c36d


3. Interdimensionell Cykeltur med Maya
Här hittar du en beskrivning av de olika cykler som finns i Tzolkin och förklaring till tre olika kalendersystem. Skillanden mellan gregoriansk kalender och 13 månars Månkalender. Din  r 13 månars månkalender öppnar sig mer med hjälp av denna bok

https://cloud.acrobat.com/file/f908a1b9-0018-44ff-9283-72c8315eb200 


4. Leka och Läka med Mayasymbolerna
I den Nya Tiden ska vi återigen våga leka. Genom leken läker vi oss. De olika Mayasymbolerna och Tzolkin, den Heliga Kalendern, kan lära oss sitt budskap på många olika sätt. Deras energi är kraftfull och lekfull samtidigt som den också har stort allvar i sig. De olika cyklerna i Tzolkin erbjuder möjligheter att ”arbeta” och leka med många olika symbol- och energikombinationer.
LaineGracia har prövat olika sätt att ”arbeta” med Tzolkin, dess olika cykler, symbolerna och 13 månars Månkalender. I denna bok finns en del av dessa erfarenheter under ett antal år. Många olika energikombinationer finns uträknade i boken för att underlätta ”arbetet”.

https://cloud.acrobat.com/file/7ff53fc8-f518-4a04-a1d4-c90a94b103b8


Du behöver en 13 månars Mån/synkroniserinskalender för vissa av ”lekarna”. F.n. finns det ingen svensk 13 månars kalender (så vitt jag känner till), men här hittar en engelsk:  13 Moon year Almanac
http://www.lawoftime.org/bookstore.html

5. Mänsklighetens pulsarbomb
Blå Lunar Hand, Johann Kössner från Österrike, har skrivit kraftfulla meditationer till de 20 solsymbolerna och de 13 tonerna. Dessa meditationer kan fungera som en åkallan som medvetandegör dig om och kopplar ihop dig med de olika dagarnas energikombinationer. Texten är översatt av LaineGracia

https://cloud.acrobat.com/file/5732597f-c60e-41df-a0e6-8265154cd54e



Texter av José Argüelles
översatta av LaineGracia

1. Boken on Kin
Innehåller bl a översättningen av ”Book of Kin – The Galatic Epic of the Free Will” – som är en del av José och Lloydine Argüelles´ Dreamspell/Drömformel.  Översättning är gjord av LaineGracia. Den gavs ut efter ett möte mellan paret Argüelles och LaineGracia i Brasilia i samband med den Första konferensen om de biosfäriska rättigheterna. Vid detta tillfälle gavs tillåtelse och även uppmuntran till att ge ut boken.
Boken om Kin innehåller en meditation för var och en av de 260 Kin i Tzolkin, den heliga kalendern. Denna meditation är en beskrivning av det galaktiska namnet på varje Kin och samtidigt ett fyrdimensionellt program för respektive Kin

https://cloud.acrobat.com/file/07804b60-3e6b-4051-96c6-e80aa7d637a7
.
2. Arcturus sonden - Pulsarkoderna
Är en del av Jose Argüelles ”Arcturus Probe”. Boken beskriver hur vi kan använda vågformlernas energier som kraftkälla. I boken finns också information om de olika Kins vibrationshastigheter och hur de kan kopplas ihop med varandra. Den belyser ytterligare några av de otaliga möjligheterna med tiden som kvalitet.
Texten är översatt av Marianne Thorsell, Vit Överton Vind. LaineGracia har gjort bearbetningen

https://cloud.acrobat.com/file/8e562ec1-7a7a-4970-bdbd-09efa4cbb482


3. Telektonon - meditationstexterna
Paret Argüelles har också utvecklat ett annat system som kallas för Telektonon. På liknande sätt somDrömformel/Dreamspell-materialet är det också en ”leksakslåda” med spelbord. Men ”leken” handlar om stora saker, symboliska tidscykler sammanbundna med symbolernas och dagarnas energier. Det egentliga syftet med dessa leksakslådor är att människorna kan synkronisera sig med naturen, med världsalltet och varandra.
Med hjälp av Telektonon kan vi dagligen arbeta med denna profetia och gå igenom historien, steg för steg, från år 3 187 f Kr. till år 2 013. Telektonon förstärker spelarens telepatiska förmåga och när flera grupper runt Jorden enligt detta system kopplas ihop kan vi tillsammans arbeta för Planeten.
Denna bok innehåller Telektonon-profetionerna för de 20 solsymbolerna. LaineGracia har översatt meditationerna. 

https://cloud.acrobat.com/file/a13442ef-64cc-4b51-8bf4-5bd29e560e23




4. Så här kan du räkna fram din egen galaktiska SOLSYMBOL
För att kunna räkna fram solsymbolerna och deras relationer sinsemellan, behöver du ladda ned detta häfte. Du behöver också den Galaktiska kompassen.



Delarna av den Galaktiska kompassen och 
Galaktisk kompass-arbetsbok

Du kan naturligtvis ocksa räkna din symbol pa annat sätt. Men om du vill första sammanhangen, symbolerna och perioderna  emellan, kan det vara bara och roligt att kunna använda kompassen.

Min e-postadress: 
kanariansaarelainen  at  gmail.com

Gracia Penttinen,, Vit Galaktisk Spegel, Kin 138









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar