Joskus

Joskus
Logo

26.3.15

Aikaisempia mayatekstejäni

Aikaisemmin minulla oli kotisivu, jolta voi tilata kirjoittamani ja kääntämäni tekstit.  Sivu on ollut poissa jo useita vuosia. Silti saan joskus kyselyjä niiden löytämiseksi. Amazonin sivuilla tektit mainitaan, mutta sitä kautta niitä ei ole myynnissä.

Nyt olen päättänyt helpottaa tilannetta, sikäli, että julkaisen listan näistä teksteistä. Tekstit ovat Acrobat cloudissam josta ne voi ladata, jos on mukana Acroibat Cloud systeemissä. Toiveeni on, että jokainen muistaa minua pienellä lahjoituksella. tekstin saamisen yhteydessä.

LaineGracian kirjoittamat tekstit

1. Mikä on Maya-Aurinkosi? Sisältää perustiedot siitä mitä Tzolkin on, ja mitä perusjaksoja siihen kuuluu. Tämä materiaali syntyi aikoinaan, kun Uniloitsua/Dreamspellia ei ollut saatavissa. Nyt se voi toimia Uniloitsun englanninkielisen version tukena. Tämän vihkon luettuasi, voit kenties päättää helpommin haluatko jatkaa ”mayatiellä” tämän ajattelutavan mukaan, vai et.

https://cloud.acrobat.com/file/fa574c4e-1df3-49f3-92d6-c422a1175def

2. Liike ja Mitta 

On yhteenveto 20 Maya-aurinkosymbolista ja 13 soinnusta. Nimi on peräisin Hunab Ku´sta, Galaktisesta keskustasta, ”Liikkeen ja Mitan ainoalta antajalta”, joka on näiden symboleiden alkuperä. Kirjassa kerrotaan myös lyhyesti  niistä ryhmittymistä, joita nämä symbolit muodostavat keskenään. Jokaiselle aurinkosymbolille on oma meditaatio – pieni inspiraatio tiettynä päivänä. 

https://cloud.acrobat.com/file/e125feb5-cb00-45aa-9488-fecb4faa75fc 

 

3. Matkaopas Mayajaksoihin ja ulottuvuuksiin

Tästä tekstistä löydät kuvauksen erilaisista Tzolkiniin liittyvistä jaksoista ja esittelyn kolmesta eri kalenterijärjestelmästä. Mikä on gregoriaanisen ja 13 kuun Kuukalenterin välinen ero. Jos olet siirtynyt käyttämään 13 kuun Kuukalenteria, ymmärrät paremmin sen perusteet tämän kirjan avulla.

https://cloud.acrobat.com/file/4f5f73cf-4a70-4ca5-9426-f4326419849d

4. Leikkiä ja Lääkitä Mayasymboleilla

Uudessa Ajassa meidän on jälleen uskallettava leikkiä. Parannamme ja eheytämme itsemme leikkimällä. Erilaiset Mayasymbolit ja Pyhä Kalenteri Tzolkin voivat opettaa sanomansa monin eri tavoin. Niiden energia on voimakas ja leikkisä samalla kun siihen liittyy myös tietty vakavuus. Tzolkinin eri jaksot tarjoavat mahdollisuuden ”työskennellä” käyttäen apuna monia eri symboli- ja energiayhdistelmiä..

LaineGracia on työskennellyt käytännöllisesti Tzolkinin, sen jaksojen, symboleiden ja 13 kuun Kuukalenteria arkipäivään soveltaen. Tässä kirjassa on osa näistä vuosien mittaan hankituista kokemuksista. Useita energiayhdistelmiä on laskettu valmiiksi ”työtä” helpottamaan.


https://cloud.acrobat.com/file/2116ef40-5c6d-4596-91cf-a063a3ba3187

Tarvitset 13 Kuun kuukalenterin pystyäksesi ”leikkimään” . Tietääkseni kukaan ei valmista sitä Suomessa.
Voit tilata “13 Moon year Almanac”  osoiteesta  http://www.lawoftime.org/bookstore.html


LaineGracian kääntämät tekstit
1. Maya-artikkeleita  sisältää usean eri kirjoittajan artikkeleja, jotka jollain tavalla liittyvät ”Mayaolemiseen”. Nämä artikkelit sisältävät paljon iätöntä tietoa sekä ulkonaisesta että sisäisestä ”Maya-asioihin” liittyvästä kosmoksesta. 
https://cloud.acrobat.com/file/a13442ef-64cc-4b51-8bf4-5bd29e560e23
 

José Argüellesin kirjoittamia tekstejä


2.. Kin - kirja
Sisältää mm. käännöksen kirjasta ”Book of Kin – The Galatic Epic of the Free Will” – joka on osa  José och Loydine Argüelles´in  Dreamspell 

Uniloitsusta.  
Tämä teksti julkaistiin sen jälkeen kun LaineGracia oli tavannut Argüellesit Brasiliassa Ensimmäisen biosfäärisiä oikeuksia koskevan konferenssinyhteydessä. 

Kin kirja sisältää meditaation jokaiselle Pyhän Kalenterin Tzolkinin 260 Kinistä. Tämä meditaatio on kuvaus jokaisen Kinin nimestä ja neljännen ulottuvuuden ohjelmoinnista.


https://cloud.acrobat.com/file/89cf5d4f-5416-46d1-808e-9b45d2aa7566

3. Arkturuksen Kuningaskunta 
sisältää kaksi tekstiä, jotka luettuasi tiedät paljon enemmän sekä Uniloitsun että Pulsaarikoodien taustasta. Teksteissä olevat päivämäärät ovat ohi jo ”kauan” sitten, mutta muut taustatiedot ovat edelleen ”ajankohtaisia”. Ensimmäinen teksti on nimeltään Arkturuksen kuningaskunta ja toinen ”Galaktisen kulttuurin ABC.

 https://cloud.acrobat.com/file/401e8b59-24ff-462e-84d6-6a8f14d8d011

4. Arkuturus sondi - Pulsaarikoodit

Kuuluu osana Jose Argüelles kirjaan”Arcturus Probe”. Teksti kuvaa, miten voimme käyttää aaltoloitsujen energioita energianlähteenä.. Jokaisen Kinin värähtelytaajuus löytyy kirjasta, samoin kuin miten ne tukee
mahdollisuuksia, jotka liittyvät aikaan laatuna. LaineGracia on kääntänyt tekstin.


https://cloud.acrobat.com/file/1e25da46-fa25-4aa1-bf8e-32f298d190ea

5. Telektonon meditaatiotekstit

José ja Lloydine Argüelles ovat kehittäneet järjestelmän, jota kutsutaan nimellä Telektonon.- profetian peli.  Uniloitsu/Dreamspell työvälineen tavoin myös Telektononin kuuluu ”leikkikalulaatikko”. Telektonon ”leikissä” on kysymys suurista symbolisista ajanjaksoista, jotka kytketään 13 Kuun kalenterikuukauden päiviin. Ns. Soturin polku kuukauden 7 ja 23 päivien aikana antaa päiville erityisen ”lisäenergian”. Tämä kirjanen sisältää Telektonon-profetiat kullekin 20 aurinkosymbolille.
LaineGracia on kääntänyt tekstin. 


https://cloud.acrobat.com/file/f220ae9e-6306-4cbc-b92b-a1893a3fbd61


6. Galaktinen kompassi - José Argüelles´ in Dreamspell/ Uniloitsun mukaan


Tämä vihkonen sisältää lyhyen selityksen Galaktisen Kompassin eri osille. Löydät myös kompassin käyttöohjeet. Kompassin osat on ladattava erikseen.

Voit käyttää tätä galaktista kompassia gregoriaanisten päivämäärien muuntamiseen mayapohjaisen 13 Kuun kuukalenterin mukaisiksi päivämääriksi

 Kompassi itsessään on erittäin nerokas työkalu. Se on eräänlainen tiivistetty hakuteos, jossa on kaikkiaan 18 980 erilaista ”hakusanaa”. Kompassin käytön oppiminen voi alussa tuntua ylivoimaiselta, mutta kun olet oppinut eri vaiheet, voit helposti löytää nämä yhdistelmät ja näet kokonaisuudet.

https://cloud.acrobat.com/file/84ee5fc2-4afe-4bea-808e-74ca6a2e8663

https://cloud.acrobat.com/file/7be8f73c-1c26-409a-96d3-d86ea7a5d2f6


Tällä netkellä netissä on useita sivuja, joilta löytyy mahdollisuus laskea päivämäärä tai oma syntymäika erittäin nopeasti. Tulos on ”digitaalissa” muodossa, ilman että kokonasuus on mukana.

Maya-yhteydessä on joskus määritelty, että jokaiseen asiaan vaikuttavat muut ympärillä olevat ja aktivoidut symboolit. Galaktisen kompassin avulla nekin pystyy löytämään..


Sähköpostiosoitteeni 
kanariansaarelainen at gmail


Muita Mayajuttujani
Myyttinen kutsu
Aikamme ja sen Mayakalenteri
Vanhan maailman Kalentereista
Mayasymbooleista Niinalla, ja muille kiinnostuneille:
Mayojen VIISI AURINKOA
Maya astrologiaa  Jutun lopussa on linkit kaikkiin 13 mayaeläinradan merkkiin
Planeetoista ja tähdistä Mayojen maailmassa osa 1
Planeetoista ja tähdistä Mayojen maailmassa osa 2
Planeetoista ja tähdistä Mayojen maailmassa, osa 3
Planeetoista ja tähdistä Mayojen maailmassa, osa 4
Planeetoista ja tähdistä Mayojen maailmassa, osa 5 Kiintotähtiä
Planeetoista ja tähdistä Mayojen maailmassa, osa 6
Otteita ”Mayakanavoinnista”
Auringosta, kuusta, mayoista ja Tenerifen moringasta












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar